Ara

Müzeler, medeniyetlere ait eserleri bir arada sunarak,o değerleri fark etmemize imkan tanır.Hedef Projesi kapsamında bizler de bugün Anasınıf ögrencilerimiz ile Arkeoloji Müzesine giderek kültürel değerlerimizi fark edip, taş boyama sanat ile yaratıcılik ve hayal gücümüzü keşfetme imkanı bulduk.

"Zorba Olma Arkadaş Ol."

Hedef Rehberlik projesi kapsamında Ram Rehber Öğretmeni Özlem Aydoğdu tarafından okulumuz öğrencilerine Akran Zorbalığı semineri yapıldı.

Ara

"Yeryüzündekilere merhamet edin ki Allah da size merhamet etsin."

Cedes Projesi Merhamet değeri kapsamında yaptığımız Kuş Evleri Tasarım yarışmamız sonucunda ortaya çıkan kareler.. Çocuklarımızın küçük bedenlerindeki muazzam vicdanları dileriz tüm dünyaya örnek olsun.

Ara

Yürü! Hür maviliğin bittiği son hadde kadar!..

İnsan, alemde hayal ettiği müddetçe yaşar.

Ara

İl Milli Eğitim MüdürlüğümÜz koordinesinde ilimiz genelinde 6. ders saatinde , başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışların öğrencilerimize kazandırılması amacıyla Afet Farkındalık Eğitimi verildi.

Ara

Resulullah sallallahu aleyhi vesellem şöyle buyurmuştur: "Müminler,birbirlerini sevmede birbirlerine merhamet ve șevkat göstermede, tıpkı bir organı rahatsızlandığında diğer organları da uykusuzluk ve yüksek ateşle bu acıyı paylaşan bir bedene benzer."

Gazzedeki kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Çocuklarımızın kuracağı dünyada savaşlar olmasın diye merhametli, duyarlı, vicdan sahibi nesiller yetiştirmek gayesiyle elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz.

Bu vesile ile Çedes projesi kapsamında düzenlenen kermesimizde emeğini esirgemeyen öğretmenlerimize, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

6/B sınıfı öğrencilerimizle Trafik Eğitim parkında ilkyardım ve trafik kurallarını yerinde öğrendik. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Okul sporları kapsamında güreş kategorisinde ilde 3. olan öğrencimiz Mustafa Talha KURUÇAY'ı tebrik ediyoruz.

Ara

Hedef Yabancı Dil Projesi kapsamında 6 yabancı ortakla yürüttüğümüz "Who am I" projemiz devam etmektedir. Koordinatör öğretmenimiz Özlem KALYONCU'ya teşekkür ederiz.

Ara

İlkokul öğrencilerimiz Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda ilkyardım ve trafik kurallarını yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı buldular.

Ara

19 Aralık Salı Günü saat 10.00'da okulumuzda "Filistin'e Destek Kermesi" düzenlenecektir.

Filistinli kardeşlerimize destek olmak amacıyla düzenleyeceğimiz kermesimize davetlisiniz.

Ara

Hedef Projesi kapsamında; Anasınıfı Öğretmenimiz Arzu ÇAM rehberliğinde öğrencilerimiz ile birlikte Kültür ve Sanat evinde Gelecekten Geleneğe Uygulamalı Kültürel Etkinliklere katıldık.

Ara

HEDEF Spor Projesi kapsamında okulumuz Küçük Kız Hentbol Takımı Sivas İl 3.sü olmuştur. Göstermiş oldukları başarılardan dolayı Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüseyin GÜL'ü ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

HEDEF Projesi kapsamında ilkokul öğrencilerimize 112 Acil Servis ekiplerince bilgilendirme semineri yapıldı.

Ara

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Birol Elmacıoğlu, okulumuzu ziyaret ederek Bayrak Törenine katıldı. Bayrak töreninden sonra öğretmenlerle bir araya gelen Sayın Elmacıoğlu, okulda yapılan çalışmalarla ilgili Okul Müdürü Nurgül Karaküçük'ten bilgi aldı. Akabinde okulumuz 7/A sınıfını ziyaret eden Sayın Elmacıoğlu, milli manevi değerlerin öneminden bahsederek, öğrencilerimize başarı dileklerinde bulundular.