Şbt

Çedes Projesi kapsamında ayımızın değeri olan Sabır,bir insanın taşıması gereken üstün vasıflardan belki de en önemlisi.İnsanoğlunun dünyaya gelişi bile anne rahminde aylarca beklenen bir sürecin sonunda tamamına eriyor. Hayatta meyvesini aldığımız her iş aslında yaratılışımızın başlangıcı gibi anlar,günler belki de yıllar süren bir bekleyişin ve yeri geldiğinde doğru vakitlerde sergilenen çelikten tahammüllerin bir mükafatı. Mesul olduğumuz çocuklarımız da bizler için sabırla yeşerecek birer tohum. Birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye eden nesiller olmaları temennisiyle.

Şbt

İstiklal Marşı bağımsızlık ruhunu ve bu toprakların nasıl kazanıldığını gösteren çok önemli ve eşi benzeri olmayan bir semboldür.Halkı Milli Mücadeleye dahil etmek ve bağımsızlık ruhuna erişmek maksadıyla büyük şair Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınmış ve Milli Marşımız olarak kabul edilmiştir.Bizler de aynı ruhu hissettirmek maksadıyla 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü dolayısıyla okulumuzda yapılacak yarışmalara tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Ock

3/A sınıfımızın Aslanlar ve Kartallarından, Dilimizin Zenginlikleri kapsamında kıyasıya yarışma.Katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik eder sınıf öğretmenimiz Ünal SAMIKIRAN'a hazırladığı eğlenceli etkinlikten dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Müdürlüğümüzce hazırlanan "Sivas Maarif Haber" haftalık gazetemizin yeni sayısı yayımlandı.

Görmek için TIKLAYINIZ.

Ocak ayı geleneksel oyunlarımızdan "Aç Kapıyı Bezirgan Bașı" ve ''Hacıyatmaz''

Mutlu Çocuklar, Umutlu Yarınlar..

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz, yazar Ayşe Benek Kaya ile masallar dünyasına yolculuk yaparken, yazarlık mesleği ile ilgili de küçük bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Ock

Hedef projesi kapsamında düzenlenen ayın sınıfı uygulamamızın Aralık ayı kazananı 3/A sınıfı olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Aralık ayında ilkokullar kategorisinde ayın öğrencisi olan İpek Erva Öztürk 'ü tebrik ediyoruz

AnasınıfI C Vitamini Şenliği

Hedef Sağlık Projesi kapsamında; Çocuklara sağlıklı beslenme ve C vitamininin önemini anlatmak için planlanan etkinlikte anasınıf öğrencilerimiz kendi portakal sularını sıkıp içtiler.

Ock

16 Ocak Salı günü saat 13.00'te Ayşe BENEK KAYA'nın katılımıyla okulumuzda Anadolu Masalları etkinliği düzenlenecektir.

Ock

15 Ocak Pazartesi günü 5,6,7 ve 8. sınıflar arasında okulumuzda bilgi yarışması yapılacaktır.

Aralık Ayı Anasınıfı Bültenimiz

Ock

Hedef projesi kapsamında okulumuzda, Aralık ayı Ayın Sınıfı olarak seçilen 3/A sınıfı ile öğretmenleri Ünal SAMIKIRAN ile birlikte güzel bir öğle yemeği ile kutlama yaptılar. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyoruz.

Ara

Anasınıf öğrencilerimiz ile Cumhuriyet Üniversitesi Çocuk Gelişimi ögrencilerinin hazırlamış olduğu Geri Dönüşüm adlı sunuma katıldık. Ögrencilerimiz tekrar değerlendirilebilen atıkları geri dönüştürerek doğal kaynaklarımızı ve doğayı korumanın önemli olduğunu ögrendiler.