May

Okulumuzun minik yiğidoları Sivassporumuza destek vermek amacıyla Kayserispor maçında da tribündeki yerlerini aldılar. Maç öncesi Valimiz Sayın Yılmaz ŞİMŞEK öğrencilerimizi makamlarında misafir ettiler.

May

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Cevdet ÇİFTÇİ tarafından 8.sınıf öğrencilerimize Mesleki Eğitim Bilgilendirme Semineri yapıldı. Günümüzde mesleki eğitimin önemine vurgu yapan Cevdet ÇİFTÇİ, öğrencilerimizin mesleki eğitime ilişkin sorularını yanıtladı.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

May

-Yardımcı kaynaklarımız, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında, ders kitaplarıyla birlikte öğrencilerimizle buluşacak.

-Ücretsiz yardımcı kaynaklar hem dijital platformlarda hem de basılı olarak öğrencilerimize sunuluyor. Bugüne kadar 36 milyon yardımcı kaynak öğrencilere ulaştırıldı.

-2022 yılı sonuna kadar öğrencilerimize basılı olarak ulaşan yardımcı kaynak sayısı, 100 milyona ulaşacak.

May

Minik Yidiğolarımız, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında, 90 dakika boyunca Sivassporumuza destek vererek zafer sevincine ortak oldular. Sayın Valimiz Salih Ayhan'a teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda yapılan Atık Pil Toplama Yarışmasında birinci olan 5/B sınıfını tebrik ederiz.

May

Hiçbir sorumluluğun sonu bu kadar lezzetli olmamıştı.

'Tohumdan Geleceğe' projemiz kapsamında ana sınıfı öğrencilerimiz uygulama bahçemizde çilek fidelerini toprakla buluşturup can suyunu verdiler.

May

Bayraklar, balonlar, rengarenk çiçekler gibi giyinmiş çocuklar... Ulu Önder Atatürk'ün izinde şenliklerle kutluyorlar ulusun egemenliğini. Kimseye boyun eğmeyen Yüce Türk milleti çocuklarına teslim ediyor yarınlarını. Damarlarındaki asil kanın kudretine olan büyük inancıyla. Şiirler okunuyor, şarkılar söyleniyor. Göğe yükseliyor sevinci çocukların. ''Bugünün çocukları, yarının büyükleri'' diyerek alkışlıyoruz emek verdikleri her güzel işi. Bugün bayram... Bütün güzellikler, mutluluklar, başarılar onların olsun. Vatanımız onların omuzlarında taşınsın istikbale. Yüzlerindeki neşe, kalplerinin parlaklığı biz büyüklere örnek olsun her daim. İzin verelim tüm dünyayı yüreklerine sığdırsınlar. Kavgadan, kinden, düşmanlıktan arındırsınlar. Yaşasın 23 Nisan

May

Afet eğitimi çalışmaları kapsamında AFAD ekibi tarafından öğrencilerimize Afet ve Acil Durum Eğitimi verildi.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında  okulumuzda program düzenlendi.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program, Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından hazırlanan 15 Temmuz sinevizyon gösteriminin izlenmesiyle devam etti.Sinevizyon gösterimi sırasında duygusal anlar yaşandı. Öğrencilerimizin ''30 Kuş'' şiirini seslendirmesiyle devam eden program, 15 Temmuz Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.