Şehit Adem Koç İlkokulu

ESENYURT MAH. ESENYURT CAD. NO 105/1 MERKEZ / SİVAS
Vizyon
Şehit Adem Koç İlkokulu´nun amacı, dünya standartlarında, yaşayarak öğrenmeye dayalı bir eğitim-öğretim aracılığı ile; Fiziksel, sosyal, ve duygusal yetenekleri ahenkli bir şekilde gelişmiş,bilimsel ve teknolojik gelişmeleri; sosyal, kültürel ve ekonomik değişimleri izleyen, vatanına ve milletine bağlı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Kendine güvenen,nitelikli,kendini ifade eden sistemli düşünen araştıran,aldığı eğitimi istendik davranışa dönüştüren, problemlerine sağlıklı çözümler,lider olan,kendi ve çevresi ile barışık,toplumun menfaatlerini kendi menfaatlerinden üstün tutan,insan haklarına ve evrensel değerlere sahip çıkan, hoşgörülü yeteneklerinin farkında olan özgün tasarımlar ortaya koyabilen gençler yetiştirebilmektir.
Başarılar
Atletizimde il birincilikleri, TKY Ekip Raporu İl birinciliği, TKY Kurum raporu il üçüncülüğü
Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Taşımalı Eğitim Merkezi)
09.00-14.30